Takalasityöt

Auton takalasityöt espoon autolasit takalasin vaihto takalasi rikki hajoaminen espoo

Takalasin vaihto:

Meiltä löytyvät laadukkaat työkalut takalasin vaihtoon. Käytämme takalasin vaihdoissa Pilkingtonin ja Saint-Gobainin takalaseja. Erikoistyökalut ja ammattikäyttöön suunnitellut nopeasti kuivuvat liimat tulevat myös samoilta valmistajilta. Tehokkaat työmenetelmät varmistavat sen, että takalasin vaihto onnistuu tarvittaessa yhden päivän aikana. Auto on jo iltapäivällä taas valmiina käyttöösi. Auton ei tarvitse jäädä kuivumaan yön yli takalasin vaihdon jälkeen, kehittyneiden nykyaikaisten nopeiden liimojen ansiosta.

Takalasinpyyhkimet ja pyyhkimensulat:

Takalasinpyyhin takaa esteettömän näkyvyyden ja takalasin tehokkaan puhdistuksen vaikeissakin sääolosuhteissa. Tricon takalasinpyyhkijän sulat sopivat lähes kaikkiin autoihin. Suosittelemme uusien pyyhkimiensulkien vaihtoa aina uuden takalasin vaihdon yhteydessä. Vanhat pyyhkijänsulat voivat olla kuluneet ja näin naarmuttaa uutuuttaan kiiltelevää takalasia. Takalasinpyyhkimen sulka olisi hyvä vaihtaa noin kerran vuodessa.

Tricon valikoima kattaa 99%:sesti olemassa olevan ajoneuvokannan ja on myös ensiasennussulka useilla automerkeillä.

Ota tuulilasivakuutus:

Tuulilaseja rikkoutuu eniten maalis–huhtikuussa, kun tiet sulavat ja lämpötilan vaihtelut aiheuttavat routavaurioita. Vielä toukokuussa vahingot ovat yleisiä. Riittävän turvavälin pitäminen on kaikkina vuodenaikoina varmin keino suojautua irtokiviltä ja renkaista irronneilta nastoilta. Erityisesti tietyömailla kannattaa varautua edellä ajavan lennättämiin irtokiviin.

Tuulilasin korjaaminen maksaa muutamia kymppejä kun taas vaihtaminen kustantaa noin 500-1000€ riippuen tuulilasin apulaitteista.

Tuulilasi korjataan lasivakuutuksesta, mikä on asiakkaalle ilmaista suurimmalla osalla vakuutusyhtiöistä. Jos tuulilasi on haljennut ja lasi joudutaan vaihtamaan on omavastuu noin 200 euron luokkaa, riippuen vakuutusyhtiöstä. Pienissä vahingoissa korjaaminen on usein suositeltavin vaihtoehto. Suosittelemme lasivakuutusta kaikille autoilijoille, ajat sitten paljon tai vähän.

Takalasityöt Espoon Autolaseilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autolasien vaihtoja kaikille automerkeille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi lasit vaihdetaan oikein. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! +358 40 715 47 12 tai +358 44 362 49 10.

Voit myös täyttää Yhteydenottolomakkeen sivun oikeasta laidasta niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.