Takalasin vaihto

Auton takalasin vaihto espoon autolasit espoo takalasi rikki hajoaminen

Takalasin vaihto ja korjaus

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistua lasia, mikä tekee lasista kestävämmän. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee. Tästä syystä vahingon sattuessa takalasin vaihto on ainoa ratkaisu.

Takalasin rikkoutuminen altistaa auton varkauksille, ilkivallalle ja veden aiheuttamille vahingoille, joten takalasin rikkoutuminen vaatii pikaisia toimenpiteitä autollesi.

Aloitamme takalasin vaihtotyön suojaamalla autosi tarvittaessa sekä sisä- että ulkopuolelta lasin vaihtamisen ajaksi ja siivoamme mahdolliset lasinsirut pois. Sen jälkeen levitämme pohjamaalin, praimerin ja erikoisliiman sekä asennamme uuden takalasin autoosi. Takalasin on annetava kuivua noin 30 minuuttia, ennen kuin autolla voi taas ajaa.

Ikkunan vaihdossa työn hinnan määrää se, kuinka paljon autoa joudutaan purkamaan. Yleensä takaikkunan vaihdossa on purettava vähintään listat lasin ympäriltä ja mahdollisesti hattuhylly sekä muita verhoiluja. Lasin hintaan vaikuttavat myös auton muu varustelu. Paljon varustellussa autossa lasit voivat olla valmiiksi tummennettuja, sävytettyjä tai saattavat sisältää antennin. Nämä ovat yleensä kirkasta lasia kalliimpia. Takaikkunassa on myös lämmitysvastukset.

Takalasin rikkoutumisen aiheuttaa yleensä vahinko ja vahingon korvaa usein vakuutusyhtiösi, vaikka omavastuu olisikin maksettava.

Takalasin vaihto on yleensä huomattavasti edullisempaa kuin esimerkiksi tuulilasin vaihto. Takalasin vaihtotyön lopputulos on korkealaatuinen.

Takalasin vaihdot Espoon Autolaseilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autolasien vaihtoja kaikille automerkeille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi lasit vaihdetaan oikein. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! +358 40 715 47 12 tai +358 44 362 49 10.
Voit myös täyttää Yhteydenottolomakkeen sivun oikeasta laidasta niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.