Tuulilasityöt

Auton tuulilasityöt espoon autolasit tuulilasin vaihto korjaus paikkaus espoo

Tuulilasin vaihto:

Meiltä löytyvät laadukkaat työkalut tuulilasinvaihtoon. Käytämme tuulilasinvaihdoissa Pilkingtonin ja Saint-Gobainin tuulilaseja. Työkalut ja nopeasti kuivuvat liimat tulevat myös samoilta valmistajilta. Tehokkaat työmenetelmät varmistavat sen, että lasinvaihto onnistuu tarvittaessa yhden päivän aikana ja auto on jo iltapäivällä taas valmiina käyttöösi. Auton ei enää tarvitse jäädä kuivumaan yön yli tuulilasinvaihdon jälkeen.

Tuulilasin korjaus ja paikkaus:

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä Espoon Suomenojalla. Mikäli autosi tuulilasi ei vielä kaipaa vaihtoa, mutta siihen on tullut kiveniskemiä, henkilökuntamme täällä Espoon Autolaseilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Ota tuulilasivakuutus:

Tuulilaseja rikkoutuu eniten maalis–huhtikuussa, kun tiet sulavat ja lämpötilan vaihtelut aiheuttavat routavaurioita. Vielä toukokuussa vahingot ovat yleisiä. Riittävän turvavälin pitäminen on kaikkina vuodenaikoina varmin keino suojautua irtokiviltä ja renkaista irronneilta nastoilta. Erityisesti tietyömailla kannattaa varautua edellä ajavan lennättämiin irtokiviin.

Tuulilasin korjaaminen maksaa muutamia kymppejä kun taas vaihtaminen kustantaa noin 500-1000€ riippuen tuulilasin apulaitteista.

Tuulilasi korjataan lasivakuutuksesta, mikä on asiakkaalle ilmaista suurimmalla osalla vakuutusyhtiöistä. Jos tuulilasi on haljennut ja lasi joudutaan vaihtamaan on omavastuu noin 200 euron luokkaa, riippuen vakuutusyhtiöstä. Pienissä vahingoissa korjaaminen on usein suositeltavin vaihtoehto. Suosittelemme lasivakuutusta kaikille autoilijoille, ajat sitten paljon tai vähän.

Tuulilasin pinnoittaminen:

Tuulilasin pinnoittaminen on helppo ja nopea tapa lisätä ajomukavuutta sekä liikenneturvallisuutta. Lasipinnotteilla saavutetaan parhaimmillaan jopa muutaman vuoden kesto.

Pinnoitteen toiminta perustuu pintajännityksen ja kitkan alenemiseen. Kun pintajännitys laskee riittävän alas, pinta hylkii erinomaisesti vettä ja likaa. Kun tuulilasi on pinnoitettu, pyyhkijöitä ei maantienopeuksissa tarvitse juuri käyttää. Vesi alkaa siirtymään lasilta pois jo noin 50 km/h nopeuksissa ilmavirran vaikutuksesta. Pinnoite on merkittävä liikenneturvallisuutta lisäävä tekijä. Jo itsessään likainen ja naarmuuntunut tuulilasi heikentää näkyvyyttä huomattavasti. Lasipinnoitteilla saadaan lasi pysymään pidempään puhtaana. Lisäksi lasipinnoitteet täyttävät myös mikroskooppiset naarmut, jolloin lasipinnasta tulee aiempaa kirkkaampi.

Tuulilasinpyyhkimet ja pyyhkimensulat:

Tuulilasinpyyhkimet takaavat esteettömän näkyvyyden ja tuulilasin tehokkaan puhdistuksen vaikeissakin sääolosuhteissa. Tricon pyyhkijänsulat sopivat lähes kaikkiin autoihin. Suosittelemme pyyhkimiensulkien vaihtoa aina uuden tuulilasin vaihdon yhteydessä. Vanhat pyyhkijänsulat voivat olla kuluneet ja näin naarmuttaa uutuuttaan kiiltelevää tuulilasia. Tuulilasinpyyhkimen sulat olisi hyvä vaihtaa noin kerran vuoteen.

Tricon valikoima kattaa 99%:sesti olemassa olevan ajoneuvokannan ja on myös ensiasennussulka useilla automerkeillä.

Tuulilasityöt Espoon Autolaseilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autolasien vaihtoja kaikille automerkeille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi lasit vaihdetaan oikein. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! +358 40 715 47 12 tai +358 44 362 49 10.

Voit myös täyttää Yhteydenottolomakkeen sivun oikeasta laidasta niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.