Tuulilasivakuutus

Auton tuulilasivakuutus lasiturva lasivahinko rikki vaihto korjaus paikkaus espoo

Kun sinulla on lasiturva tai tuulilasivukuutus, autosi tuulilasi korjataan lasiturvasta ilman omavastuuta. Jos autosi tuulilasi joudutaan vaihtamaan, omavastuusi on yleensä noin 200 euroa, vakuutusyhtiöstäsi riippuen. Pienissä lasivahingoissa tuulilasin korjaaminen on usein suositeltavin vaihtoehto. Tuulilasin korjaaminen tai tuulilasin vaihto ei useimmissa vakuutusyhtiöissä alenna autovakuutuksen bonusta.

  • Lasivakuutus korvaa kiven tai nastan iskemän autosi tuulilasissa
  • Tuulilasin paikkakorjauksesta ei vähennetä omavastuuta
  • Jos tuulilasi vaihdetaan, maksaa asiakas omavastuun
  • Yleisesti lasiturvasta maksettu korvaus ei alenna bonuksia
  • Usein lasiturva kattaa tuulilasin sekä sivu- ja takalasin rikkoutumisen
  • Lasikaton tai kattoikkunan rikkoutuminen korvataan useimmiten ajoneuvon kaskovakuutuksesta

Vahinkoilmoitus

Autamme sinua vahinkoilmoituksen teossa kun varaat ajan. Kerrot autosi merkin, mallin, rekisteritunnuksen, nimesi, vahinkopaikan ja ajan sekä vakuutusyhtiösi. Jos sinulla on erillinen lasivakuutus tai kasko johon sisältyy lasiturva, voit maksaa omavastuun suoraan meille ja hoidamme loput vakuutusyhtiösi kanssa. Useimmiten lasivaurio ei aiheuta bonusmenetystä. Lisäksi tuulilasin kiveniskemän korjaus ja paikkaus ovat yleensä asiakkaalle maksuttomia, laskutamme näistä helpoiten suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Tule näyttämään autoasi meille. Saat heti arvion, voiko lasin korjata vai pitääkö se vaihtaa. Muista myös teipata vauriokohta heti, ettei sen sisään pääse likaa.

Tuulilasin vaihdot ja korjaukset Espoon Autolaseilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autolasien vaihtoja ja korjauksia monille automerkeille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi lasit vaihdetaan ja korjataan oikein. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! +358 40 715 47 12 tai +358 44 362 49 10.

Voit myös täyttää Yhteydenottolomakkeen sivun oikeasta laidasta niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.