Tuulilasin pinnoite

Auton tuulilasin lasipinnoite pinnoitus espoo

Lasipinnoite muodostaa suojan auton lasipinnoille. Lasipinnoitteet muodostavat lasipinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon, jolloin sadevesi ja roiskeet valuvat pois ikkunoilta. Lasipinnoitteet parantavat näkyvyyttä ja vähentävät tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarvetta sateella.

Veden poistumisen tuulilasilta huomaa jo n. 35 km/h nopeuksissa ja siksi lasipinnoitteet soveltuvat niin kaupunkiajossa kuin matka-ajossa käytettäviin autoihin. Lasipinnoitteet helpottavat myös lasin puhtaanapitoa ja jään irtoamista talvella.

Pinnoitettu lasi hylkii vettä niin hyvin, että jopa kaatosateella näkymä tiehen pysyy hyvänä. Kaikki lasipinnat myös pysyvät kirkkaan puhtaana läpi vuoden. Lasipinnoitteita voidaan käyttää auton kaikilla lasipinnoilla, jolloin näkyvyys sateella paranee merkittävästi.

Lasipinnoitteen vettä hylkivät ominaisuudet säilyvät tuulilasissa noin vuoden ajan ja muissa ikkunoissa jopa kolme vuotta.

Lasipinnoitteet Espoon Autolaseilta:

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut satoja lasipinnoite käsittelyjä kaiken merkkisille autoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että käsittely tehdään huolella. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! +358 40 715 47 12 tai +358 44 362 49 10.

Voit myös täyttää Yhteydenottolomakkeen sivun oikeasta laidasta niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.